Get Adobe Flash player

(ΣΕΔΥ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ε.Δ.Υ , ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2η (22-06-2018) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ε.Δ.Υ (ΣΕΔΥ), ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2η (22-06-2018)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, Επόπτες Δημόσιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα,

   Το νέο Δ.Σ σύσσωμο κάνει όλη την προεργασία με γοργούς ρυθμούς, με ζητούμενο  να παράσχει ουσιαστικό έργο, προκειμένου να ευοδωθούν οι σκοποί του Συλλόγου.


  1. ​​​​Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι έχουν εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς και στον τομέα σύνταξης και εφαρμογής συστημάτων αυτοελέγχου επιχειρήσεων (HACCP, ISO 22000) ή άλλα παρεμφερή συστήματα ποιότητας, καθώς και στις εκδόσεις εκτυπώσεις, ηλεκτρονικές εφαρμογές ή έστω και απλά αν επιθυμούν χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία να εκπαιδευτούν και να παρέχουν υπηρεσίες μέσω του Συλλόγου, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Διοίκηση του Συλλόγου, αφού πρώτα αποστείλουν ηλεκτρονικά  με  e mail την πρόταση τους, στο νέο mail του Συλλόγου episylledy1@gmail.com με τίτλο «Εκδήλωση ενδιαφέροντος του/της ΕΔΥ……………/Τομέας  ………»  μέχρι την Παρασκευή 6/7/2018, ώρα 20.00.

     


  2. Εφαρμογή Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Με την εγγραφή μας στον Σύλλογο, έχουμε ήδη παράσχει εξουσιοδότηση για πρόσβαση στα προσωπικά μας στοιχεία, μέσω του Καταστατικού του Συλλόγου. Επιπρόσθετα, λόγω της εφαρμογής από 25 Μαΐου 2018, του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), θα θέλαμε να μας επιβεβαιώσετε ότι επιθυμείτε να συνεχίσετε να ενημερώνεστε με προσκλήσεις σε ημερίδες, συνέδρια, εκδηλώσεις, προγράμματα κατάρτισης του Συλλόγου στο mail: episylledy1@gmail.com . 

Χωρίς την επιβεβαίωσή σας, μετά την εφαρμογή του κανονισμού, είμαστε υποχρεωμένοι να διαγράψουμε τα στοιχεία σας, από τη βάση δεδομένων των αποδεκτών μας, που θα δημιουργηθεί και με αυτόν τον τρόπο δεν θα λαμβάνετε ατομικές ενημερώσεις.

Την συναίνεση σας  ή την άρνηση σας επί τη ευκαιρία, παρακαλείσθε όπως την συνοδεύετε με τα  πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, Διεύθυνση μονίμου κατοικίας, Κινητά τηλέφωνα, Επωνυμία και Διεύθυνση εργασίας και οπωσδήποτε το ενεργό  mail), προκειμένου να ενημερωθεί το τηρούμενο στον Σύλλογο  Aρχείο  Μελών, για το οποίο γίνεται προσπάθεια να ενημερωθεί με τις παλιές ή και τις πρόσφατες αλλαγές σας, ώστε να επικοινωνούμε εύκολα.

Η Ηλεκτρονική απάντηση όλων μας είναι απολύτως αναγκαία, είτε έχουμε μεταβολές είτε όχι στο ίδιο  e mail: episylledy1@gmail.com με τίτλο με τίτλο:  «Προσωπικά στοιχεία ΕΔΥ………./Συναίνεση ή Αρνηση»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  1. Υπενθυμίζουμε τον σταθερό μοναδικό αριθμό τηλεφώνου του Συλλόγου ΣΕΔΥ (210 3302069) και στον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο  κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 17.00 έως τις 19.00. Τις υπόλοιπες μέρες και ώρες μπορείτε να αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή, οπότε και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

   Σε περίπτωση ανάγκης,μόνο πρωινές ώρες, μπορείτε επίσης να  καλείτε στα κινητά:

       Προέδρου 6932 636843 ( να προηγηθεί SMS)

Αντιπροέδρου 6944 725876

Γενικού Γραμματέα 6937 362372

  1. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μέσω αποστολής μηνύματος στα παρακάτω mail:

episylledy1@gmail.com ( νέο e mail Συλλόγου)

atsaknakis@yahoo.gr (Αντιπρόεδρος)

epy832@gmail.com (Γεν.Γραμματέας),

  1. Τα πρόσφατα μέλη μας μπορούν να παραλάβουν τις ταυτότητες μέλους, που είναι έτοιμες  από τον Σύλλογο Τετάρτη απόγευμα από τις  17.00 έως τις 19.00.

 

  1. Τα υπόλοιπα μέλη που επιθυμούν να την αποκτήσουν δωρεάν, παρακαλούνται όπως προσκομίσουν (2) φωτογραφίες με το όνομα τους, ή να τις στείλουν ηλεκτρονικά ή να τις ταχυδρομήσουν, καθώς και την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους και τα τηλέφωνα τους.

Μοναδική προϋπόθεση αποτελεί η εγγραφή σας, ως τακτικά μέλη στον Σύλλογο.

    Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, στην δύσκολη πλην εφικτή ανέλιξη του    κλάδου μας, η οποία επιβάλλεται από τις σύγχρονες εξελίξεις.

Ο Πρόεδρος Ουρειλϊδης Ηλίας –  Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Τσακνάκης Αθανάσιος

Ο Γενικός  Γραμματέας Φουστέρης  Ιωακείμ –  Η Ταμίας Τόγκα  Αικατερίνη

Τα Μέλη του Δ.Σ: Μπουλταδάκη Ευθαλία, Μάρκου Κατερίνα, Βόγας Δημήτριος

 

   

 

   

 

Χωρίς σχόλια.

Google News
Ελλάδα (Greece) : All

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ